Reviews

Coaching die bij jou thuis gegeven wordt is nieuw en compleet uniek. Ben jij benieuwd hoe anderen dit ervaren hebben, lees dan hieronder enkele reviews:Karin laat je zien hoe een pup denkt en hoe jij daar mee om moet gaan

Karin heeft ons al tips gegeven voordat we onze hond Anouk hadden gekocht. Het is voor ons de eerste hond, dus het was super fijn om te weten waar je zoal op moet letten bij het kijken naar een pup. Karin heeft kennis van zaken en na 1 keer bij ons thuis geweest te zijn al zo veel geleerd. Karin laat je zien hoe een pup denkt en hoe jij daar mee om moet gaan. En het is fijn dat je Karin altijd kunt bellen als je vragen hebt. Wij zullen het zeker iedereen aan raden!
Erwin en Gea Hulshof met Anouk van 9 weken. Ruurlo.


We hebben veel geleerd

"Het was heel anders dan we verwacht hadden. Het was heel gestructureerd, echt een les. We hebben veel geleerd. Karin heeft veel kennis van zaken. We hebben er heel veel aan gehad."
Fam. G. met teckel Toez van 4 mnd. uit Ruurlo (April 2017).


Al na het eerste bezoek van Karin ging het meteen goed

"We hebben al eerder een hond gehad maar dat was heel anders, we hadden toen nog geen kinderen en die luisterde heel goed. Daar waren we veel meer mee bezig we merken dat we nu heel wat minder tijd hebben. We vonden het bezoek van Karin heel prettig, we waren heel onzeker geworden van alle adviezen uit onze omgeving. Ik ben nu zoveel rustiger geworden. Ik weet nu wat ik moet doen. Het lukte niet met de bench, het was een drama Max bleef maar blaffen en janken. Al na het eerste bezoek van Karin ging het meteen goed. Ik heb haar zelfs gebeld om het te vertellen, ik was zó blij. Er waren ook kleinere probleempjes die Karin zo vanzelfsprekend voor ons heeft opgelost. Wij hielden bijvoorbeeld heel krampachtig de deur van de gang en bijkeuken dicht en Karin vroeg, waarom? Leer hem gewoon dat hij daar niet mag komen. Wij weten nu hoe je al die dingen moet aanpakken."
Fam. W. gezin met 2 jonge kinderen en Labradoedel Max van 9 wkn. uit Lichtenvoorde (Juni 2017).


Het gaat echt een heel stuk beter

"We hebben in ons leven al meerdere honden gehad maar dit keer valt het toch wel tegen. Gelukkig heeft Karin ons geleerd hoe we Dusty kunnen voeren zonder dat hij de bak uit de handen springt en ook de waterbak kan inmiddels gewoon blijven staan. Wandelen is nog wel moeilijk, het lukt ons niet om dat te doen zoals Karin ons voordeed. Hij heeft mijn vrouw ook al een poos niet meer in de benen gebeten. Het gaat echt een heel stuk beter."
Ouder echtpaar baasjes van Duitse Herder Dusty van 4 mnd. Uit Hummelo (Juli 2017).


Karin vertelt dingen die ik nooit heb geweten

"Rosa is onze derde labrador, met de vorige honden ben ik op puppycursus geweest, ik vond het daar vreselijk. Alsmaar rondjes lopen, afschuwelijk, daar heb ik echt geen zin meer in! Dit is vreselijk leuk! Karin vertelt dingen die ik nooit heb geweten. Ik zie nu dingen die Rosa doet, ik bedoel ik begrijp haar gedrag nu opeens, zo leuk! Deze coaching kunnen we ook eindelijk samen doen, vroeger kon mijn man nooit mee dat is ook zo fijn."
Baasjes van Labrador Rosa van 3 mnd. uit Winterswijk (Juli 2017).


Dit leer je niet op een gewone puppycursus

Moeder: "In een woord leerzaam!! Echt heel leerzaam!!" Dochter: "Door Karin leer je ‘ombuigen’, denken als een hond en ik vond het zo fijn met het hele gezin. Ze vertelt dingen met veel humor, je merkt wel hoeveel kennis en ervaring ze heeft." Zoon: "Ja inderdaad en iedereen leert om op dezelfde manier met de hond omgaan, heel fijn zo met het hele gezin." Moeder: "Het is allemaal ook heel logisch, maar ja je moet het maar net weten. Al de eerste week zagen we het resultaat er was een heel snelle verandering." Vader: "Dit leer je niet op een gewone puppycursus dit is echt veel beter."
Fam. G. gezin met volwassen kinderen en Australian Shepherd Silver van 9 wkn. uit Ruurlo (Augustus 2017).


Een gat in de markt!

"Karin heeft ons voor we de pup gingen ophalen bij de fokker telefonisch al heel veel tips gegeven. Daar hebben we erg veel aan gehad. Het ophalen van Uggy ging daardoor zonder problemen en ook de eerste paar dagen zijn daardoor ook heel goed verlopen. Het is fijn dat Karin thuis komt, we hebben meteen bij het eerste bezoek al zoveel geleerd. Het is voor ons ook heel belangrijk dat de kinderen er op deze manier bij betrokken zijn. Een gat in de markt! Zoveel handige tips, we hebben er zoveel aan én bij je thuis. Ik vertel het aan iedereen!"
Fam. E. gezin met jonge kinderen, baasjes van Labradoedel Uggy van 10 wkn. uit Bredenvoort (Augustus 2017).


Neem nu contact op voor meer informatie, of om een afspraak te maken!

© 2017 Karin Wentink Hondenopvoeding / Images: stock.adobe.com